Heeft u deze e-mail niet goed ontvangen, klik dan hier voor de online versie

Nieuwsbrief Macrotrends

28 mei 2024

 

Dossier preppen

      

Geachte heer Vastenhouw,

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Steevast, wanneer een prepper – een voorbereid mens, zeg maar – op tv komt, wordt die belachelijk gemaakt. Alsof het idioot zou zijn om zich voor te bereiden op een grote financiële crash? Natuurlijk niet. Idioot, dat is doen alsof er niets aan de hand is en onze kop in het zand steken: nog nooit zijn er zoveel schulden geweest, en nog nooit zoveel redenen waarom we ons overmorgen, maar misschien al morgen, in een situatie van totale chaos kunnen bevinden.

Het is geen prettig vooruitzicht, ik weet het. Maar de andere kant op kijken helpt nu eenmaal niet. Daarom heb ik in de loop van dit jaar aan specialist Yannick Verdyck gevraagd om voor MACRO Trends een reeks samen te stellen die uitgaat van het slechtste scenario: dat waarbij u volledig op uzelf aangewezen bent.

Stel u voor: het licht gaat uit, supermarkten zijn leeg, de straten zijn niet meer veilig. Hoe gaat u daarmee om? Heeft u een plan? Met wie zou u samenwerken om zo’n nare tijd te overleven? Wat is het eerste waar u aan denkt? Voeding? Wapens? Waar naartoe?

In dit dossier krijgt u op alle vragen een logisch antwoord. Verdyck slaagt erin om de juiste sfeer op te roepen, maar er toch koelbloedig mee om te gaan. Hij geeft zéér praktische tips die u in sommige gevallen duizenden euro’s kunnen besparen – als u zich op tijd voorbereidt. Hyperinflatie, bankencrashes, militaire chaos, noem maar op: Yannick heeft een antwoord. In dit dossier, dat maar liefst 20 pagina’s telt, is alles samengebundeld in één handig formaat.

Dit beschikken wij u GRATIS. Deel het dus met al uw vrienden en kennissen.

En mocht u na het lezen van dit dossier onder de indruk gekomen zijn van onze expertise, aarzel dan niet om lid te worden van onze groeiende club aan wakkere mensen. Wij zijn immers geen gewoon beleggingsblad, maar een blad voor beleggers. Dat is een belangrijk verschil. Wij hebben oog voor de risico’s waar geen enkel ander blad mee bezig is, en die nochtans het verschil zullen maken tussen een leven zonder financiële zorgen, en de diepe armoede die meestal het gevolg is van het fout inschatten van systemische risico’s.

Een abonnement op MACRO Trends kost 297 euro per jaar. Voor die prijs krijgt u 22 nummers boordevol diepgaande analyse over zaken waar men doorgaans achteloos aan voorbijgaat, maar wel degelijk van grote invloed zijn op uw en mijn financiële toekomst. En zo nu en dan slaan we ook eens een home run, zoals met ons advies om Monero in te kopen aan 0,6 USD. Vandaag, iets meer dan twee jaar later, is de munt los door de 20 USD gegaan. Dat is een winst van ruim 3000%.

Maar daar gaat het ons niet eens om. Het gaat er ons om u en uw kapitaal heelhuids door de komende monetaire storm te loodsen. Die zwelt met de dag aan, en elke dag dat u denkt: “Ach, dit waait wel over” is een dag verloren. Grijp de koe bij de horens: abonneer u op deze nieuwsbrief en bestudeer dit dossier (u krijgt het gratis bij uw abonnement). 297 euro per jaar voor de beste analyses over wat er écht aan de hand is? Wellicht de beste investering van uw leven.

Al mijn analyses en onwaarheden over het monetaite stelsel treft u aan in de nieuwsbrieven op de website van MACRO Trends

Ik zie u aan de overkant.

 
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen

 

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in uw profiel